Toto-spelers voorspellen rechtstreekse degradatie Roda JC

08/05/2009 12:59

De Lotto

Het merendeel van de Toto-spelers denkt dat Roda JC aankomende zondag rechtstreeks zal degraderen naar de Jupiler League. Ruim 70% van de Toto-spelers heeft ingezet op winst voor Feyenoord in de belangrijke wedstrijd tegen Roda JC aanstaande zondag in de Kuip.

Verlies van Roda JC zou betekenen dat een einde komt aan 36 jaar onafgebroken Eredivisie. Ook pakt men dan nog een negatief clubrecord, namelijk 19 nederlagen in 1 seizoen. Verder denkt een ruime meerderheid van de Toto-spelers dat ADO Den Haag zal winnen van Vitesse. Een kleine meerderheid voorspelt dat De Graafschap het degradatietreffen met FC Volendam zal winnen en Heracles Almelo FC Utrecht de baas zal blijven. De verwachtingen van de Toto-spelers zouden betekenen dat De Graafschap, FC Volendam en Heracles Almelo uit zullen gaan maken welke club moet aantreden in de nacompetitie om hun plek in de Eredivisie te behouden.

Met Toto kan op de wedstrijden Feyenoord - Roda JC, De Graafschap - FC Volendam, Heracles Almelo - FC Utrecht en ADO Den Haag - Vitesse worden ingezet tot en met zondag 10 mei 14.25 uur. Toto spelen kan via www.toto.nl of in bijna alle tabak- & gemakwinkels in Nederland.

Over Toto

Toto is een product van De Lotto. De opbrengsten van De Lotto komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage.

Na de overheid is De Lotto al 48 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.