Gemeente Vlaardingen


Geslaagde schoonmakers ontvangen diploma

08 mei 2009

Op donderdag 7 mei overhandigde wethouder Anny Attema het diploma SVS Schoonmaakassistent aan de geslaagden van het project De Witte Motor. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het Albedacollege aan de Buys Ballotlaan.

Van de elf gediplomeerden waren tien dames aanwezig. Ook twee geslaagden uit een andere groep mochten de certificaten in ontvangst nemen. De gelukkigen zijn A.A. Harloff, S. Kasimoglu-Dilbaz, A. Mbudi, R. Samoedj, M.J. Kroese, H. Abdulahi, Y.M. Soler Mora, I. Zwanenburg, S.H.Dalfour, M. Lotte, T. Gebre, Cengul Celikkaya en Sandra Pereiro da Silva.

Gediplomeerden Schoonmaakassistent
De aanwezige geslaagden worden gefeliciteerd door wethouder Anny Attema (achterste rij, derde van links). Foto: Arie Wapenaar.

De gediplomeerden hebben een traject gevolgd waarbij leren en werken wordt gecombineerd. Zij hebben werkervaring opgedaan in de schoonmaak of in de huishoudelijke dienst van SDW.
De Witte Motor is een project waarbij SDW Klussen en Diensten vrouwen met een bijstandsuiterking een dienstverband aanbiedt, met een scholingstraject van een dag in de week. Dit traject leidt tot een diploma in de schoonmaak.