Provincie Zuid-Holland

209093, 6 mei 2009

Wegwerkzaamheden N 456 bij Gouda

De provincie Zuid-Holland werkt in de weekends van 8-11 en 15-18 mei aan de weg op de N 456 tussen Waddinxveen, Moordrecht en Gouda. Er wordt gewerkt van vrijdagavond 20:00 uur tot maandagochtend 5:00 uur. De weg wordt dan afgesloten en doorgaand verkeer wordt omgeleid. Aanliggende woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Het fietspad blijft open.

Weekend 8 mei tot en met 11 mei
Vanaf vrijdagavond 8 mei 20:00 uur tot en met maandagochtend 11 mei 5:00 uur werkt de provincie op de Bredeweg in Waddinxveen, op het gedeelte tussen de A 12 tot en met de rotonde Doelwijk (aansluiting Bredeweg/Transportweg). In dit weekend is de Bredeweg afgesloten vanaf de A 12 tot en met rotonde Doelwijk. Gedurende deze werkzaamheden blijven de toeritten van en naar de A 12 open. Het bedrijventerrein Doelwijk (Distripark A 12) is bereikbaar vanaf de kant van de A 20.

Weekend 15 mei tot en met 18 mei
Vanaf vrijdagavond 15 mei 20:00 uur tot en met maandagochtend 18 mei 5:00 uur werkt de provincie aan de spoorwegovergang op de Bredeweg. Tijdens deze werkzaamheden is de Bredeweg afgesloten vanaf de rotonde Doelwijk tot aan de kruising met de Zuidelijke Dwarsweg. De toeritten van en naar de A 12 blijven open. Het bedrijventerrein Doelwijk (Distripark A 12) is bereikbaar vanaf de A 12. De Middelweg is bereikbaar vanaf de kant van de A 20.

Werkzaamheden zomer 2009
Tijdens de zomerperiode voert de provincie nog onderhoudswerkzaamheden uit aan rotonde 't Fopje (aansluiting Middelweg op de A 20), de pleisterplaats Moordrecht (bij de A 20) en de rotonde Moordrecht (aansluiting Middelweg/Provincialeweg). Gedurende deze werkzaamheden zijn de toeritten van en naar de A 20 afgesloten. De N 456 is bereikbaar vanaf de A 12. De data en tijden van deze werkzaamheden worden nog bekendgemaakt.De planning van de onderhoudswerkzaamheden is altijd onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden zoals het weer.

Wat houden de onderhoudswerkzaamheden in?
De N 456 tussen Waddinxveen, Moordrecht en Gouda is een van de wegen waar de provincie grootschalig onderhoud uitvoert. In dit grootschalig onderhoud worden meerdere werkzaamheden gelijktijdig uitgevoerd. Hierdoor beperkt de provincie de overlast. Naast het vervangen van het asfalt op de hoofdrijbaan, wordt de hoofdrijbaan ook verbreed en wordt onder meer het fietspad geasfalteerd en verbreed.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden en de actuele planning staat op de website www.n456.nl. Vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden aan n456@pzh.nl.