Arcadis NV

ARCADIS NV

www.arcadis-global.com

Arnhem, 8 mei 2009

WIJZIGING RAAD VAN COMMISSARISSEN ARCADIS

ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag bekend gemaakt dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ARCADIS in haar bijeenkomst van 7 mei 2009, mevrouw R. Markland heeft benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van ARCADIS NV. Tevens werd de heer G. R. Nethercutt herbenoemd voor een tweede termijn van vier jaar.
Mevrouw Markland is juriste en heeft jarenlang voor het gerenommeerde Britse kantoor Freshfields gewerkt in Azië als advocaat/partner en als managing partner, vanuit de vestigingen in Hong Kong en Singapore, waardoor zij over uitgebreide kennis beschikt van Azië, een belangrijke markt voor ARCADIS. Mevrouw Markland is altijd actief geweest in de professionele dienstverlening en heeft zich als advocaat ondermeer beziggehouden met uiteenlopende juridische vraagstukken en het ondernemingsrecht in meer algemene zin. Mevrouw Markland zal deel gaan uitmaken van de ARCADIS Audit Committee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Joost Slooten, ARCADIS NV tel: 026-3778604, e-mail: j.slooten@arcadis.nl Over ons:
ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, ontwerpen, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur ­ Milieu ­ Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met meer dan 14.000 mensen en 1,7 miljard omzet. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten. Verantwoordelijk en betrokken, denken en doen. Resultaat telt. www.arcadis-global.nl. Imagine the result