Ingezonden persbericht


Ariaan Straver nieuwe adviseur Akkerbouw DLV Plant

Per 15 april is Ariaan Straver (27) begonnen als adviseur Akkerbouw bij team Akkerbouw Zuid West DLV Plant.

Ariaan heeft in 2003 zijn opleiding Plantenteelt en Bedrijfsmanagement aan de HAS en Den Bosch afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij bij diverse akkerbouwers veel praktijkervaring opgedaan.

Na zijn studie heeft Ariaan gewerkt bij Aviko Potato als inkoper in Zuid West Nederland.

Ariaan gaat zich, na een gedegen inwerkperiode, binnen team akkerbouw Zuid West DLV Plant richten op advisering aan akkerbouwers op de Zuid Hollandse Eilanden. Daarnaast zal hij mee werken in de diverse (onderzoeks)projecten die DLV Plant in uitvoering heeft.

Ariaan Straver is vanaf 15 april bereikbaar op 06 - 53 81 97 69 en via de e-mail a.straver@dlvplant.nl

DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijke advies - en onderzoekspartner voor de plantaardige sectoren . Haar activiteiten richten zich op advies, onderzoek, projecten zowel in Nederland als daarbuiten. Door continu vernieuwende en eigentijdse diensten en producten in de markt te zetten, creëert DLV Plant meerwaarde voor ondernemers. DLV Plant heeft 170 adviseurs, onderzoekers en projectleiders in dienst. DLV Plant heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Rusland, Servië, Ethiopië en Groot Britannië. Voor meer informatie, kijk op www.dlvplant.nl



Ingezonden persbericht