TROS


Afdeling Communicatie
Hilversum, 06-05-2009

Televisie
DE PALINGSOAP
Uitzending vrijdag 8 mei
Nederland 1- 21.15 uur

MON AMOUR TREEDT OP VOOR MEEST KRITISCHE PUBLIEK: VOLENDAM

In DE PALINGSOAP van vrijdag 8 mei treedt Jack Veerman voor het eerst op voor de kritische plaatsgenoten met zijn nieuwe band Mon Amour. Een optreden waar zijn gehandicapte dochter Marie helaas niet bij kan zijn. Dus heeft Jack een oplossing gevonden en Marie uitgenodigd om naar de soundcheck te komen. Zo krijg Marie een privé concert van haar vader. 's Avonds geeft Mon Amour een spetterend optreden in de Josef, waarmee Jack en zijn band zelfs de nuchtere Volendammers aan het dansen krijgt.

In deze laatste aflevering van dit seizoen vertrekt Jan Smit met manager Jaap Buijs per helikopter naar Enschede en Groningen om de release van zijn concertregistratie te vieren met een selecte groep fans. In de bioscoop krijgen een paar honderd gelukkigen een sneak preview van het concert op dvd.

Ook vaart visserman Patrick met broer Jack erop uit om de eerste paling van het jaar uit de netten te halen. Het palingvissen ligt aan banden en de vangst is niet meer wat het geweest is, maar ergens anders gaan vissen is voor deze ras-Volendammers geen mogelijkheid.

En verder Kijk voor meer informatie op www.palingsoap.nl