Ingezonden persbericht


Beschuit met muisjes bij de geboorte van Linn-Artzz

Op 8 april 2009 heeft Renate de Burger-Linnartz van haar grootste hobby, tekenen en schilderen, haar beroep gemaakt en is haar bedrijf Linn-Artzz officieel van start gegaan.

Linn-Artzz is een dienstverlenend bedrijf in, door Renate de Burger-Linnartz, zelfgemaakte kunst. De kernactiviteiten van Linn-Artzz zijn:
- Verkoop van de zelfontworpen illustraties aan opdrachtgevers middels licenties.
- Verkoop van zelfontworpen wenskaarten aan de detailhandel.
- Verkoop van geboortekaarten (o.a. maatwerk) aan opdrachtgevers.
- Verkoop van zelfgemaakte schilderijen - in opdracht - aan opdrachtgevers.

Centraal bij Linn-Artzz staan de twee nieuwe characters (babyfiguurtjes) Linn (meisje) en Art (jongetje). Doel is om van deze twee characters een complete productenlijn uit te gaan brengen. De mogelijkheden worden onderzocht om er ook geïllustreerde kinderboekjes van uit te geven. Momenteel worden bij Linn-Artzz de illustraties voor wenskaarten gemaakt. Op de website zal bekend worden gemaakt in welke winkels deze kaarten verkocht zullen gaan worden.

De illustraties zijn uitermate geschikt om afgebeeld te worden op o.a. baby-artikelen, zoals rompertjes, tuimelbekers etc. Maar ook op (kinder)servies, broodtrommel, stationery, speelgoed, (kinder)kleding, linnengoed, behang enz. Of bijvoorbeeld als knuffel. Hiervoor kan men een licentie bij Linn-Artzz kopen. De mogelijkheden zijn ongekend. Linn-Artzz zal dan ook steeds nieuwe illustraties van de twee characters blijven ontwerpen.

De kracht van Linn & Art zit 'm in de eenvoud. Ze zijn lief, kleurrijk, aandoenlijk, basic, naïef en staan voor liefde, onschuld, warmte en eerlijkheid. Ze hebben geen ogen, oren en mond, maar kunnen tóch emoties uitdrukken. Met weinig of zelfs geen tekst wordt in één of meerdere plaatjes een verhaal verteld.

Naast het werk van Linn en Art wordt bij Linn-Artzz ook andere kunst gemaakt, abstracte schilderijen bijvoorbeeld.
Voor meer informatie over de ongekende mogelijkheden bij Linn-Artzz verwijzen wij u graag naar de geheel vernieuwde website www.Linn-Artzz.nl

Tot ziens bij Linn-Artzz.nl! U bent van harte welkom!


Ingezonden persbericht