Gemeente Bronckhorst

Oproep aan politieke partijen die mee willen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2010

Denk mee over de verkiezingen!

Politieke partijen die zitting hebben in de gemeenteraad van Bronckhorst willen het raadswerk van de gemeente meer onder de aandacht brengen van inwoners. De gemeente Bronckhorst ondersteunt dit partijoverstijgende initiatief. Raadswerk is immers belangrijk en interessant. De griffie van de gemeente wil graag in overleg met de campagneleiders van de zittende en vooral ook toekomstige partijfracties van gedachten wisselen. Wij nodigen hen uit zich hiervoor voor 22 mei a.s. bij de griffie te melden, zodat wij in juni een overleg met de betrokkenen kunnen plannen. Voorwaarde om mee te doen is dat partijen geregistreerd zijn en als zodanig bekend staan bij de gemeente. Als een partij nog niet geregistreerd is, dan kan hiervoor contact worden opgenomen met de afdeling Publiekszaken, mevrouw R. Roelvink of mevrouw W. Brandwacht, via tel. (0575) 75 02 18/10. (Lokale) politieke partijen die betrokken willen worden in deze campagne of hierover vragen hebben, kunnen contact opnemen met de raadsgriffie: via griffie@bronckhorst.nl of tel. (0575) 75 05 46.

De gemeente Bronckhorst roept (bestuurs)leden van politieke partijen die nu nog niet vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad van Bronckhorst, maar wel van plan zijn om aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010 mee te doen, zich aan te melden! Datzelfde geldt voor mensen die een partij op willen richten voor de komende verkiezingen.

Hengelo (Gld), 8 mei 2009

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling Communicatie, tel. (0575) 75 04 70.

---- --