Ingezonden persbericht


Persbericht

NorthgateArinso wint twee prestigieuze HR outsourcing awards Naast 'thought leader of the year'-award ook 'technology relationship of the year'-award met SAP

Nieuwegein, 8 mei 2009 - NorthgateArinso, wereldwijd aanbieder van HR-diensten, heeft twee awards gewonnen voor zijn prestaties op het vlak van HR OnDemand. De prijzen werden deze week in New York uitgereikt door de Human Resources Outsourcing Association (HROA), een belangrijke wereldwijde organisatie voor klanten, leveranciers en adviseurs op het gebied van HR-transformatie en -outsourcing.

NorthgateArinso viel in de prijzen voor de samenwerking met partner SAP en kreeg daarvoor de award 'best technology relationship of the year'. Daarnaast werd Eric Delafortrie, Global Director van euHReka® bij NorthgateArinso erkend als 'thought leader of the year'.

Richard Crespin, Executive Director bij HROA, legt uit: "Deze awards zijn het bewijs van een succesvolle lancering van euHReka OnDemand en NorthgateArinso's sterke band met SAP, maar ook van de negenjarige geschiedenis van euHReka - een verhaal van voortdurende innovatie en een uitzonderlijke klantenservice."

Eric Delafortrie van NorthgateArinso voegt toe: "We zijn erg blij met het winnen van deze awards. Het is een bevestiging van de voortdurende ondersteuning die we bieden aan bijna een miljoen werknemers in meer dan vijftig organisaties wereldwijd. Daarnaast bewijzen de awards dat we met onze recente introductie van euHReka OnDemand de juiste innovatieve stappen zetten."

euHReka OnDemand is het eerste OnDemand HR-platform dat een volledige integratie biedt tussen administratieve HR-processen en talent managementprocessen. De oplossing is gebaseerd op het SAP ERP HCM-platform. Het is ook de eerste keer dat een single technology-platform drie gebruiksmodellen ondersteunt - On Premise, Business Process Outsourcing en Software-as-a-Service. Dit aanbod biedt klanten de benodigde mogelijkheden en de flexibiliteit om de uitdagingen in de huidige economische situatie aan te gaan.

Eric Delafortrie begon in 1999 als Project Director bij NorthgateArinso en is verantwoordelijk geweest voor enkele van de belangrijkste projecten van het bedrijf. Begin 2000 werd hij Director of Innovation en verantwoordelijk voor de diversificatie van het dienstenaanbod. Dit loopt uiteen van SAP HCM-implementaties tot de verschillende consultingdiensten inclusief e-HR, Employee Benefits en Strategic HR Consulting. Verder leidt hij sinds 2000 de ontwikkelingen binnen euHReka, het NorthgateArinso HR-dienstenplatform ondersteund door SAP.

(352 woorden)

Over HROA
De HROA is de onafhankelijke organisatie voor iedereen die HR-transformation en -outsourcing wil aanbieden, aanschaffen of eraan wil deelnemen. Onder de leden worden 7,500 HR executives geteld, inclusief de top 50 van kopers, de top 30 van leveranciers, de leidende sourcing adviseurs en wettelijke vertegenwoordigers, en de beste 'thought leaders' in HR-transformation. De HROA brengt haar leden samen om standaarden te bepalen, om voor peer networking te zorgen en een behoorlijk curriculum in stand te houden.

Over NorthgateArinso
NorthgateArinso is de betrouwbare partner voor HR-beslissers die de HR-dienstverlening willen verbeteren door middel van slimmere processen en efficiëntere technologieën.

NorthgateArinso begeeft zich op het unieke 'snijvlak' van HR en ICT en heeft 'slechts' 1 focus: HR-optimalisatie.

NorthgateArinso ondersteunt belangrijke HR-onderdelen zoals administratie, payroll, arbeidsvoorwaarden, recruitment, learning en talentmanagement op het gebied van advies, implementatie en outsourcing.

Inmiddels is NorthgateArinso met 5000 specialisten actief met eigen vestigingen in 31 landen en werkt NorthgateArinso o.a. voor 1 op de 5 Global Fortune 500-bedrijven.

www.northgatearinso.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Vera Kops van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: verak@lewispr.com www.lewispr.com Dit persbericht vindt u ook op de LEWIS Wire: http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/NorthgateArinso/NorthgateArinso-wint-twee-prestigieuze-HR-outsourcing-awards/n/4357

Voor meer informatie over NorthgateArinso kunt u contact opnemen met Tim Rook van NorthgateArinso: Tel: 030-605 88 88
E-mail: tim.rook@northgatearinso.com