Thriller MAATSCHAPPIJN verschenen van Arinka Linders uit Houten


HOUTEN, 20090508 -- Maatschappijn; Een pageturner vanaf de eerste pagina, een razendsnel verhaal en een schokkende ontknoping. Spannend, geraffineerd en krankzinnig tegelijk. Een ware aanrader voor liefhebbers van thrillers.

Overdonderend begin...

In 1978 bevalt een jonge vrouw in een schemerige kamer van een kind. Het kind, een meisje, is levenloos bij geboorte. De moeder, die al jaren in het kleine dorp bekend stond als `niet helemaal normaal', wordt in de dagen die volgen pas werkelijk volkomen krankzinnig. Hoewel... Is zij dat wel ècht?

In een razend tempo wordt u meegenomen in haar wereld, waar de grens tussen werkelijkheid en de werkelijkheid achter de schijnwerkelijkheid, af en toe flinterdun is. Tevens wordt schrijnend duidelijk hoe de schijn in de maatschappij en de pijn hierdoor veroorzaakt, een mens tot waanzin kan drijven.

Met haar beeldende schrijfwijze laat Arinka met haar boek de lezer niet alleen gruwelen van spanning, haar boek is tevens een stevige aanklacht tegen de individualistische maatschappij. Daarnaast krijgt ook de hulpverlening er stevig van langs.

Schrijven deed Arinka als kind al zeer gepassioneerd, de beste manier om haar gevoelens en gedachten onder woorden te brengen. Naarmate ze ouder werd ontwikkelde ze een hartstochtelijke fascinatie voor begraafplaatsen, forensisch onderzoek, psychiatrie en psychologie.

De hierdoor vergaarde kennis, combineerde ze steeds vaker met haar vertellingen. Zij heeft daarbij altijd haar eigen kijk op het leven en de maatschappij gehouden en dit leidde uiteindelijk op haar 37ste tot het schrijven van de thriller Maatschappijn.


Maatschappijn - Arinka Linders
ISBN 978-90-8834-778-8
Prijs ¤ 17,95

Nu te bestellen bij boekscout.nl en in de boekwinkel.





ingezonden persbericht