Gemeente Hilversum

Stenzel en Kivits in Theater Gooiland

9 mei 2009

Aanvang 20.15 uur

Tenor Stenzel en meesterpianist Kivits leveren met hun programma 'The Perfect Concert part II' het ultieme bewijs dat deze twee ongelijke genres op een perfecte manier kunnen harmoniëren.

De eerste indruk op het podium: volstrekt serieus. Twee heren in rokkostuum en een vleugel. Maar het aangekondigde concert ontspoort snel. Met een grenzeloze schat aan invallen brengen de twee hoofdrolspelers elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties. De ongelooflijke kapriolen onder, naast, op en met hun vleugel voeren het publiek langs ongewone improvisaties en persiflages op klassieke thema's, met uitstapjes naar folklore en jazz. In alle toonaarden gaan Stenzel & Kivits virtuoos en humoristisch het gevecht aan. Met als enig doel: "The Perfect Concert" - een bruisende show gemaakt voor een breed publiek, die aan klassieke muziek een hele nieuwe dimensie geeft.

Stenzel & Kivits bestaat uit Tiny van den Eijnden en Wilbert Kivits. Twee heren die vooral bekendheid genieten buiten de landsgrens, waar het Nederlandse Music & Comedy dankzij het pionierswerk van o.a. Hans Liberg, Mini & Maxi en Herman van Veen een groot publiek kent. Goed nieuws, Stenzel & Kivits zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Toegang: EUR 17,00

Adres
Theater Gooiland, Emmastraat 2, 1211 NG Hilversum