ABVAKABO FNV

Train jezelf: leer solliciteren en netwerken!

Voor de twee workshops Solliciteren en Netwerken (Groningen) in mei zijn nog plaatsen beschikbaar.

Workshop Solliciteren

Meer informatie over de workshop Solliciteren
Twee dagdelen

In deze workshop leer je hoe je een sollicitatiebrief en cv opstelt. Je krijgt tips voor de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. En er wordt geoefend in het voeren van zo'n gesprek.

Er is nog plaats op 11 en 18 mei van 19.30 tot 22.00 uur in Groningen. Voor meer informatie en aanmelding: Jennie Trechsel (050) 3631130

Workshop Netwerken

Meer informatie over de workshop Netwerken

Wil je leren hoe je je netwerk kunt inzetten voor het vinden van (ander) werk? Dan is deze workshop zeer geschikt voor jou.

Het grootste deel van de vacatures komt niet in de krant te staan. Beter en bewuster netwerken maakt de kans op een nieuwe baan een stuk groter. Iedereen kent mensen en maakt dus onderdeel uit van een netwerk. Iedereen netwerkt ook al, al is dat vaak onbewust. Je helpt elkaar met informatie, adviezen en het oplossen van vragen rondom werk of het zoeken naar ander werk. Tijdens deze workshop leer je vooral hoe je bewuster kunt netwerken.

De workshop is niet bedoeld als sollicitatietraining. Daarvoor hebben we de workshop `Solliciteren'.

Er is nog plaats op 8 mei van 19.30 tot 22.00 uur in Groningen. Voor meer informatie en aanmelding: Jennie Trechsel (050) 3631130