Provincie Noord-Holland

PERSBERICHT

Regionale bijeenkomst PvdA op 11 mei in Naarden:
Discussie over bereikbaarheid en OV Gooi- en Vechtstreek

Maandag 11 mei organiseert de Statenfractie van de PvdA Noord-Holland een discussiebijeenkomst over bereikbaarheid en openbaar vervoer in de Gooi- en Vechtstreek. In het bijzonder zal aandacht worden besteed aan de nieuwe aanbesteding van het openbaar vervoer in de regio. De bijeenkomst begint om 20:00 uur en vindt plaats in de Witte Kerk in Naarden.

Tijdens deze bijeenkomst wil de PvdA Noord-Holland met inwoners van Gooi- en Vechtstreek van gedachte wisselen over de bereikbaarheid van de regio. Met name zal er aandacht worden besteed aan de nieuwe aanbesteding van het openbaar vervoer in de regio. De huidige concessie eindigt medio 2011. De komende tijd zal een Programma van Eisen worden opgesteld voor de nieuwe concessie. De PvdA wil van bewoners en organisaties uit de regio horen wat hun wensen zijn voor dit Programma van Eisen.

Het panel waarmee gediscussieerd wordt bestaat uit Lia Roefs, Tweede Kamerlid van de PvdA, Michael van der Vlis, landelijk voorzitter van reizigersvereniging Rover, en Gohdar Massom, Provinciale Statenlid van de PvdA in Noord-Holland. De discussie wordt geleid door Lars Voskuil, fractievoorzitter van de PvdA in Naarden.

GeĂŻnteresseerden worden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij deze discussiebijeenkomst en hun wensen voor de nieuwe aanbesteding van het openbaar vervoer kenbaar te maken. De bijeenkomst begint om 20:00 uur en vindt plaats in de Witte Kerk, Koningin Wilhelminalaan 15 in Naarden. Voor meer informatie: www.pvda-noord-holland.nl.


*** EINDE PERSBERICHT ***

Noot voor redacties