Gemeente Zandvoort


Gratis overvaltraining winkeliers

Agressie - Een overval - Een beroving. Het hakt erin, zowel bij het personeel als bij de bedrijfsvoerders. En: hoe kunnen zij de gevolgen ervan beter hanteren?

Training
Het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) Kennemerland en de gemeente Zandvoort bieden winkeliers en medewerkers in het voorjaar de mogelijkheid om een gratis overvaltraining te volgen. In het RPC werken ondernemers, politie en gemeenten samen aan de preventie en bestrijding van criminaliteit tegen het bedrijfsleven.

Psychisch en materieel
Tijdens de training 'Agressie in de winkel' leren u en uw medewerkers hoe te reageren als u te maken krijgt met een overval. Ook komen preventieve maatregelen aan bod, zoals sleutel- en kassabeheer en openings- en sluitingsprocedures. De training is mede bedoeld om psychische en materiële schade die men ondervindt bij een mogelijke overval, te beperken.

Aanmelden
De training wordt gegeven door een professionele trainer van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en vindt plaats op maandag 11 mei. U kunt zich aanmelden voor de overvaltraining door een e-mail te sturen naar info@rpckennemerland.nl.