Ingezonden persbericht


AGENDABERICHT

Workshop: Hoe kunt u besparen op uw ICT-kosten door outsourcing?

Hoofddorp, 7 april 2009 - BBeyond, specialist in het leveren van breedbanddiensten over DSL en glasvezel, organiseert op 11 mei aanstaande een workshop 'Hoe kunt u besparen op uw ICT-kosten door outsourcing?'. Ondernemers leren door aan de hand van praktijkvoorbeelden en één op één sessies hoe zij concreet ICT-kosten kunnen terugdringen. Deelname aan de workshop is kosteloos.

Ondernemers kijken kritischer dan ooit naar de kosten die zij maken. Investeringen in ICT moeten bijdragen aan een verlaging van de kosten, waarbij geen concessies gedaan kunnen worden aan de kwaliteit van ICT. Uitgaven tegen het licht houden staat centraal tijdens de workshop. Ondernemers vertellen hoe zij kosten besparen binnen hun organisatie. De Tandzorg Groep heeft met acht vestigingen in Nederland de telefoondiensten de deur uitgedaan en heeft door managed voice service aanzienlijk kunnen besparen op telefoniekosten. Kruse & Lampo Assurantiën was in staat databeveiliging en recovery de deur uit doen door over te stappen op online backup.

Concreet advies
Adviseurs van BBeyond gaan één op één om de tafel zitten met de deelnemers van de workshop om te berekenen waar en hoeveel zij kunnen besparen. De te realiseren kostenbesparing wordt aan de hand van facturen zo goed mogelijk inzichtelijk gemaakt tijdens de interactieve workshop. Daarom vraagt BBeyond de deelnemers facturen mee te brengen. Het gaat om facturen van bijvoorbeeld telefoon- en internetfacturen en een overzicht van de verbindingen, ofwel een netwerktekening. Op deze manier kan BBeyond concreet advies geven aan iedere deelnemer omtrent mogelijke kostenbesparingen.

Programma
16.30 - 17.00 uur Welkomstwoord, hoe en waar te besparen en de nieuwe visie op telefonie. 17.00 - 17.30 uur Praktijkvoorbeelden:
a De Tandzorg Groep over outsourcing van telefonie in MKB a Kruse & Lampo Assurantiën over slimme dataopslag 17.30 - 18.30 uur Interactieve workshop: Hoeveel kunt ú besparen?

Locatie
De workshop vindt plaats op het kantoor van BBeyond. Adres: Planeetbaan 4, 2132 HZ Hoofddorp

Inschrijven
Voor meer informatie over deze workshop en mogelijkheid tot inschrijven, zie www.bbeyond.nl/workshop. Let op: inschrijven is mogelijk tot 1 mei.

Over BBeyond
BBeyond is gespecialiseerd in het leveren van breedbanddiensten over DSL en glasvezel aan zakelijk Nederland. BBeyond biedt internet- en telefonieoplossingen, koppelt meerdere bedrijfsvestigingen en verbindt thuiswerkers aan het bedrijfsnetwerk. Daarnaast levert BBeyond diensten zoals co-locatie, online back-up, pinnen over IP en webhosting. BBeyond maakt als dochteronderneming gebruik van het kwalitatief hoogwaardige DSL- en glasvezelnetwerk van BBned. De zakelijke service provider is opgericht in 2001 en gevestigd in Hoofddorp. Samen met consumenten providers Alice en InterNLnet maakt het bedrijf onderdeel uit van BBned, een dochteronderneming van Telecom Italië. Zie

Ingezonden persbericht