CNV Onderwijs

26 maart 2009

Oproep Aan Tafel

Categorie: Algemeen nieuws

CNV is 100 jaar en nodigt leden en niet-leden uit aan tafel, inclusief diner!

Op 13 mei 1909 ontstond het CNV aan een tafel in een Geheelonthouderskoffiehuis in Arnhem. Aan die tafel werd besloten om op te komen voor het belang van werknemers. Al honderd jaar gaat het ons om dit belang, om jouw belang. Daarom nodigen wij jou uit aan tafel voor een diner met een goed gesprek. Geef je nu op voor Aan Tafel!

Aan tafel willen we telkens de verhalen uit één beroepsgroep centraal stellen: politieagenten, kunstenaars, bouwvakkers, verpleegkundigen, accountants, militairen, docenten, chauffeurs etc.. In deze tijd van cijfers, meetbaarheid en bureaucratie op de werkvloer prikkelen we de verbeelding. Nieuwe wegen in je werk en organisatie gaan hierdoor open. Geen overbodige luxe in een tijd van crisis. Als vertrekpunt nemen we een verhaal over werknemers uit de eerste eeuw: `De arbeiders van het elfde uur'. Wat zegt jouw werk over dit verhaal en andersom? Ontdek het zelf onder begeleiding van deskundige gespreksleiders.

De eerste tafel vindt plaats op 13 mei 2009 in Arnhem. Vervolgens trekken we in mei en juni langs verschillende beroepsgroepen en komen ook graag bij jou en je collega's. Geef je (samen met een aantal collega's ) snel op. Er is een beperkt aantal plaatsen. Deelname is gratis. Aan Tafel wordt georganiseerd in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam.

Opgeven: stuur een mail naar aantafel@remove-this.cnv.nl. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en beroep. Zodra je je hebt opgegeven, ontvang je meer informatie.

---