Provincie Groningen

Omgevingsplan Woensdag 13 mei 2009 Hoorzitting Provinciaal Omgevingsplan 24 april 2009

De Staten willen zich een goed beeld vormen van de visies die over dit onderwerp heerst en willen belangstellenden de mogelijkheid bieden hun mening over het nieuwe POP te geven. Daarom organiseert de Statencommissie Omgeving en Milieu op woensdag 13 mei a.s. vanaf 9.00 uur een hoorzitting in de Statenzaal van het Provinciehuis, Martinikerkhof 12 te Groningen. De hoorzitting is openbaar.

Eerdere inspraakreacties
De leden van Provinciale Staten hebben voorafgaand aan de hoorzitting al kennis genomen van eerdere inspraakreacties, evenals het commentaar van het college van Gedeputeerde Staten hierop. Deelnemers aan de hoorzitting kunnen zich richten op buiten behandeling gelaten of onderbelichte zaken en/of vragen die er nog zijn.
De hoorzitting is tevens het moment van inspraak voor de vergadering van de Statencommissie Omgeving en Milieu van woensdag 20 mei 2009 om 9.00 uur, waarin het nieuwe POP wordt besproken.

Aanmelden
Belangstellenden voor de hoorzitting kunnen zich uiterlijk tot en met
1 mei a.s. aanmelden bij de Statengriffie van de provincie Groningen, e-mail: statengriffie@provinciegroningen.nl, telefoon: 050-316 4458. Indien u zich aanmeldt ontvangt u begin mei nadere informatie over de opzet van de hoorzitting en het tijdstip waarop u wordt verwacht.

24 april 2009