Gemeente Kapelle

Musicalgroep Trinnety Kapelle treedt op in Cederhof

Woensdagmiddag 13 mei a.s. zullen de leden van Musicalgroep Trinnety Kapelle hun eerste optreden van het seizoen geven in de Cederhof te Kapelle. Het optreden is speciaal bedoeld voor de bewoners en de abonnementshouders. Jong en oud zullen die middag elkaar ontmoeten.

16 enthousiaste leerlingen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar uit Kapelle en Wemeldinge spelen de musical âEen feest van kleurâ. Een musical over het goede en minder goede van alles of niets hebben. Deze musical staat garant voor veel plezier voor jong en oud. Dit alles voor het goede doel: Stichting de Opkikker. Deze stichting verzorgt Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen en hun families. Bent u enthousiast geworden en zou u deze musical ook willen zien?

Â

Zaterdag 27 juni spelen we âs avonds in âde Wemelâ te Wemeldinge. Op deze avond is er ook een speciale actie voor stichting de Opkikker namelijk het inzamelen van oude mobiele telefoons.

Â

Wij hopen op u op 27 juni te zien, meer informatie volgt o.a. in de Scheldepost. Voor eventuele vragen kunt u ook terecht bij Hanneke Freie: hannekemgt@gmail.com