Gemeente Zijpe


2009-05-11 Sport in de wijk
Foto bij sport in de wijk

Sportservice Schagen komt op twee woensdagmiddagen voor Sport in de Wijk naar de gemeente Zijpe. Voor kinderen uit groep 1 t/m 8 is er weer van alles te doen: Panna voetbal, voorronde NK knikkeren, tikspelen, hockey, voetbal, slagbal en nog veel meer.

In navolging van eerdere succesvolle edities komen bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen wederom voor Sport in de Wijk naar de gemeente Zijpe. Van 14.00 15.30 uur zijn zij met heel veel sport- & spelmateriaal op een grasveld in de wijk aanwezig. Kinderen uit groep 1 t/m 8 kunnen aan diverse spelen zoals slagbal, hockey en voetbal deelnemen.

Knikkerkampioenschap

Op woensdag 13 en woensdag 20 mei is Sportservice Schagen aanwezig op de voetbalvelden van Geel-Zwart in t Zand. Op de editie van 13 mei worden er tevens voorrondes van het Noordkop Knikkerkampioenschap gehouden. De beste knikkeraars mogen meedoen aan de finale van het Noordkop knikkerkampioenschap op 28 mei in Anna Paulowna. En tijdens de editie van 20 mei wordt de panna-kooi neergezet waarin de kinderen hun voetbalkunsten kunnen vertonen. Deelname voor beide edities is gratis!

Meer informatie?

Kom met zo veel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes want: hoe meer kinderen er zijn, des te leuker het is! Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sportservice Schagen, tel: 0224 214 774. Kijk ook eens op de website voor nog meer activiteiten: www.sportserviceschagen.nl (hier kan ook de flyer worden gedownload). Bij slecht weer of een te lage opkomst wordt Sport in de Wijk afgelast.