Deelgemeente Charlois Rotterdam

Tuinactiedagen in Pendrecht

Op woensdag 13 mei (Herkingenbuurt) en zaterdag 16 en 20 mei (Tiengemetenbuurt) organiseert Woonstad Rotterdam de tuinactiedagen in Pendrecht. Onder het motto aan de slag in de tuin zijn bewoners opgeroepen om aan de slag te gaan in hun tuinen.

Woonstad Rotterdam heeft een folder ontwikkeld die vol staat met tips en regels over tuinonderhoud. Pendrecht is een groene wijk waarin veel partijen actief samenwerken voor een schone en nette buurt. Ook goed onderhouden tuinen zijn hierin belangrijk. Om bewoners te inspireren, motiveren, adviseren en te stimuleren hun tuin te onderhouden organiseert Woonstad Rotterdam daarom de tuinactiedagen, drie dagen waarop bewoners zelf aan de slag gaan in hun tuin. De corporatie zorgt voor zand, tuinaarde, plantjes en een hapje en een drankje. Ook voor tuingereedschap wordt gezorgd. Dit tuingereedschap kunnen inwoners van Pendrecht overigens ieder weekend lenen. Dit kan gereserveerd worden bij Woonstad Rotterdam en Bewonersorganisatie Pendrecht en opgehaald worden bij het Servicepunt Pendrecht, Plein 1953 nr. 63.

Tips en regels over tuinonderhoud
Woonstad Rotterdam heeft ook een folder vol met tips en regels over tuinonderhoud ontwikkeld. Alle huurders van Woonstad Rotterdam met een tuin in de betreffende buurten krijgen deze folder in hun brievenbus. Overige bewoners kunnen de folder ophalen bij het Servicepunt, Plein 1953 nr. 63. De tuinactiedagen worden ondersteund door Bewonersorganisatie Pendrecht en actieve bewoners. [s?deelgemeenten .Openbaar_60327.Deelgemeenten_60666.Deelgemeente Charloi_350015.Actueel_350016.Nieuws_350022.type nieuwsberichten_2167799.Tuinactiedagen in Pe_2241022]
---

Deelgemeente Charlois, 13-05-2009