Gemeente Harderwijk


Uw wensen en ideeën voor het buitengebied.

Op 19 maart heeft de commissie Ruimte aan u gevraagd naar wensen en ideeën voor het Buitengebied. Bij de komende actualisering van het bestemmingsplan kunnen die dan worden meegenomen.

Uw wensen en ideeën heeft de projectleider Buitengebied inmiddels in beeld gebracht. Daarbij heeft hij ook de brieven betrokken die over het buitengebied al bij de gemeente waren binnengekomen. Hier op de site kunt u alle wensen en ideeën vinden.

Wat gebeurt hier nu mee? Voor het hele proces is een stappenplan gemaakt. Dat stappenplan kunt u ook op internet inzien. Stap 4 is nu aan de orde. Met de wensen en ideeën in het achterhoofd worden vragen geformuleerd. De gemeenteraad zal zich nog voor de zomervakantie in ene openbare vergadering over deze vragen buigen. De vragen zullen vervolgens in of bij de na de zomervakantie op stellen Visie op hoofdlijnen worden meegenomen (stap 5).

Is u iets niet duidelijk of hebt u nog opmerkingen? Neem contact op met de projectleider Buitengebied, de heer J.E. Mons, tel. 411242 of j.mons@harderwijk.nl.


____________________