Fiscaal Bewust Altijd up to date: Fiscaal Bewust voortaan online

13/05/2009 11:01

GIBO Groep Accountants & Adviseurs

'Fiscaal Bewust online' is de jaarlijkse publicatie die ondernemers helpt - doelgericht - de bedrijfshuishouding optimaal in te richten. Zo kunnen ze profiteren van de ruimte die de belastingwetgeving biedt. Om de inhoud gaandeweg het jaar up to date te houden, brengt de GIBO Groep Fiscaal Bewust dit jaar digitaal uit. Juist in deze tijden is het een must om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. De veranderingen volgen elkaar in een rap tempo op. Via de digitale versie is de ondernemer altijd op de hoogte!

Fiscaal Bewust online

'Fiscaal Bewust online' helpt ondernemers - doelgericht - de bedrijfshuishouding optimaal in te richten en te profiteren van de ruimte die de belastingdienst biedt. Ruim 15 jaar werd Fiscaal Bewust uitgegeven in boekvorm. Net als het boekje bevat ook de online-uitgave uitleg over fiscale zaken, tips en aandachtspunten, samengesteld door de belastingspecialisten van de GIBO Groep. Ook voor particulieren bevat Fiscaal Bewust waardevolle tips.

Regels

Elk jaar veranderen de regels waaraan u moet voldoen bij uw belastingaangifte. Faciliteiten vervallen, drempelbedragen veranderen en kosten die u dit jaar nog mocht meenemen, zijn komend jaar uitgesloten. De keuzes die u in het lopende jaar maakt, zijn bepalend voor de aangifte over dat jaar. Daarom is Fiscaal Bewust online gedurende het gehele jaar van waarde. Bovendien houdt de GIBO Groep de inhoud actueel.

Bonte verzameling

Fiscaal Bewust bevat een bonte verzameling van onderwerpen. Zo krijgt de ondernemer informatie over verschillende specifieke regels, zoals factuurvereisten in de BTW of regels in het kader van investeringen. Maar ook onderwerpen als de eigen woning en de buitengewone uitgaven passeren de revue. Ook kunt u in Fiscaal Bewust lezen over de zeer onlangs voorgestelde fiscale regeling rondom erven en schenken. Kortom, om fiscaal goed beslagen op het ijs te komen, is Fiscaal Bewust online zeker weer van waarde. U kunt Fiscaal Bewust raadplegen op de website van de GIBO Groep: www.gibogroep.nl/fiscaalbewust.

GIBO Groep accountants en adviseurs

De GIBO Groep is een landelijk opererende accountancy- en adviesorganisatie met ruim zestig vestigingen. De GIBO Groep ondersteunt particulieren en ondernemers in het MKB en de agrarische sector met accountancydiensten en advies op het gebied van bedrijfskunde, belastingen, juridische zaken en personeel en organisatie.

Voorlichting aan en ondersteuning van ondernemers zijn statutaire uitgangspunten van de GIBO Groep. Daarom geeft de organisatie naast Fiscaal Bewust de maandelijkse digitale nieuwsbrief uit over zaken die van belang zijn voor ondernemers en vier keer per jaar het GIBO Journaal uit. GeĂŻnteresseerden kunnen deze kosteloos aanvragen via de website www.gibogroep.nl.





http://www.gibogroep.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,