RTL Group

Altijd weten wat je wilt eten met Etenvandaag.nl

Met etenvandaag.nl weet iedereen vanaf nu elke dag wat hij of zij wil eten, of dat nu thuis of buiten de deur is. De nieuwe culinaire portal van RTL Nederland biedt iedereen antwoord op de vraag: 'Wat eten we vandaag?'

Met de lekkerste recepten en restauranttips heeft etenvandaag.nl een compleet aanbod op culinair gebied. Vanzelfsprekend biedt de portal ruimte aan alle RTL-topchefs en -kookprogramma's. Ook staat interactiviteit hoog in het vaandel. Zo kunnen bezoekers hun eigen 'Geheim van de Chef'-video's en recepten insturen en reageren op recepten van andere hobbykoks. Daarnaast is etenvandaag.nl een samenwerking aangegaan met Iens.nl, de grootste speler op het gebied van onafhankelijke restaurantrecensies.

Arno Otto, managing director Digital Media van RTL Nederland: "De aanwezigheid van de RTL-sterren, de bewezen succesvolle RTL-programma's rondom koken, de samenwerking met gerenommeerde derde partijen en de interactiemogelijkheden die de bezoeker wordt geboden, maken etenvandaag.nl tot een uniek culinair platform. Gebruikmakend van de enorme aanjaagkracht die RTL te bieden heeft, is de ambitie om met etenvandaag.nl zo snel mogelijk de grootste speler te worden binnen de culinaire sites".

Kortom, etenvandaag.nl biedt iedereen die op zoek is naar culinaire inspiratie een menu op maat.

Website: etenvandaag.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse van RTL Nederland via tel: 035-6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl.