Ingezonden persbericht


D66 Tilburg leden adopteren Europese campagne

TILBURG - In Tilburg wordt deze dagen zichtbaar dat D66 zich stevig uitspreekt vóór Europa. Er worden 124 campagneborden geplaatst die gesponsord zijn door de leden van de partij. "In een tijd waarin veel partijen zich met grote reserves uitspreken over Europa, is het prettig dat D66 een duidelijk alternatief is voor diegenen die wel de positieve kanten van de Europese samenwerking zien" aldus Wim Oosterveld, voorzitter van D66 Tilburg. Het bestuur van D66 heeft vorige week leden opgeroepen een verkiezingsbord te adopteren. Oosterveld: "We hebben gelegenheid geboden betrokkenheid te tonen bij de Europese verkiezingen van 4 juni. Daar is massaal op gereageerd".

Ook Sophie in '`t Veld, lijsttrekker voor de democraten is enthousiast: ""Het grote succes van de actie van D66 Tilburg toont één ding glashelder aan: D66 heeft ambitie voor Europa! D66 doet niet mee met het gesomber, wij zetten de ramen en deuren open en gaan aan de slag. Europa is niet iets dat ons overkomt, wij maken Europa zelf. Wij Europeanen hebben alle reden om trots te zijn op wat we samen hebben opgebouwd, door samen te werken in onderling vertrouwen. Nergens ter wereld is de kwaliteit van leven zo goed als in Europa".

De europarlementariër vervolgt: ""D66 wil een sterk, slagvaardig Europa, om antwoord te geven op de uitdagingen van vandaag, en om ook voor toekomstige generaties verder te bouwen aan een welvarend, schoon, veilig en vrij Europa. Deze boodschap van ambitie en optimisme vindt veel weerklank. We gaan voor een prachtige verkiezingsuitslag, en D66 Tilburg levert daar een super bijdrage aan"".