Gemeente Den Haag

GGD Den Haag: Extra HPV vaccinatiedag

De GGD Den Haag organiseert op woensdag 13 mei een extra vaccinatieronde om meiden tegen HPV te vaccineren. Deze is bedoeld voor meiden die een vaccinatieronde in maart en/of april hebben gemist en dus nog maar één inenting hebben gehad. Ook de meiden die op 4 maart jl. in sporthal Loosduinen met een te koud vaccin zijn gevaccineerd, zijn welkom op 13 mei voor een extra inenting.

De GGD Den Haag hoopt met deze extra vaccinatiedag de meiden die begonnen zijn aan de vaccinatie een goede kans te bieden om het gehele programma af te ronden. Alleen na drie inentingen zijn de meiden beschermd tegen baarmoederhalskanker.

De extra vaccinatieronde is in Sporthal Loosduinen, Groen van Prinstererlaan 276, Den Haag op woensdag 13 mei van 09.00 uur tot 12.00 uur of van 13.30 uur tot 16.30 uur.

De meiden ontvangen na de zomer de uitnodiging voor de laatste vaccinatie.

Website en callcenter
Op de website www.prikenbeschermdenhaag.nl staat praktische informatie over de inhaalcampagne in de regio.
Ook is een regionaal callcenter ingericht. Dit is dagelijks bereikbaar van 7.00 tot 22.00 uur op telefoonnummer 070 311 52 70.

Meer informatie over het beleid en de achtergronden van de vaccinatie tegen baarmoederhalskanker staat op de landelijke website van het RIVM: www.prikenbescherm.nl