Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Private Vouchers Gastvrij Nederland vanaf 11 mei beschikbaar

Ondernemers die nieuwe producten, diensten of processen willen ontwikkelen rondom Gastvrij Nederland kunnen hun voordeel doen met externe kennis die kan bijdragen aan innovatie. Om de drempel tot deze kennis te verlagen zijn innovatievouchers in het leven geroepen door het ministerie van Economische Zaken. Deze konden tot op heden alleen bij publieke kennisinstellingen als TNO, universiteiten of hogescholen ingewisseld worden. Als proef wordt er vanaf ca. 11 mei een project gestart met zogenaamde Private Vouchers. Dit zijn vouchers die bij private organisaties ingezet kunnen worden. De aanvraag verloopt hetzelfde als bij een traditionele voucher. U kunt eenmalig een voucher aanvragen ter waarde van â¬2.500,-, via de website van www.senternovem.nl/innovatievouchers.

RECRON heeft een Gastvrij Nederland Adviestraject voor RECRON-leden opgezet met een drietal TOP-Adviseurs, die lid zijn van het Gastvrij Nederland Innovatiefonds en die gecertificeerd Gastvrij Nederland adviseur zijn. Door middel van een innovatievoucher kunt u kosteloos deelnemen aan dit traject. Deze gecertificeerde adviseurs uit het Innovatiefonds van RECRON kunnen in één tot drie adviesmomenten met u op zoek naar uw doelgroep en u leren hoe deze doelgroep aan te spreken, te overtuigen en te behouden.

Omdat er voor 2009, twee keer 500 vouchers beschikbaar komen, zullen de vouchers naar verwachting snel op zijn. Dus voor alle geïnteresseerden: lees snel meer op www.gastvrijnederland.net!

13 mei 2009