Jumbo supermarkten


Veghel, 8 mei 2009


-Persbericht-

PRIJSVECHTER JUMBO IN NIEUW WINKELCENTRUM OVERKAPEL

Jumbo Supermarkten opent op woensdag 13 mei om 8.00 uur haar deuren in Utrecht Overvecht. De nieuwe vestiging ligt in het gloednieuwe winkelcentrum Overkapel. Bij de grootste Jumbo Supermarkt in Utrecht kunnen klanten terecht voor een assortiment van maar liefst 32.000 artikelen, de beste service en de laagste prijs.

"We zijn hartstikke trots met de opening van deze nieuwe Jumbo winkel in Utrecht. We gaan alles uit de kast halen om klanten te laten zien wat Jumbo zo uniek maakt. Bij Jumbo staat de klant écht centraal. Met onze 7 Dagelijkse Zekerheden maken we deze belofte aan de klant ook waar," aldus Formule Directeur Colette Cloosterman-van Eerd.

De winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van circa 1300 m² en parkeren is gratis. Paradepaardje van de winkel is het versplein. Hier kunnen klanten terecht voor al hun versproducten zoals vers gesneden kaas, vleeswaren, groente, fruit en vlees. Op de afdelingen staan echte vakmensen die vaak door Jumbo zelf zijn opgeleid. Klanten kunnen met al hun vragen bij de medewerkers terecht, zoals uitleg over de producten en bewaar- en bereidingstips.

Acties
Tijdens de openingsdag op woensdag 13 mei zijn er diverse activiteiten voor klanten van de nieuwe Jumbo winkel. Zo treedt om 18.00 uur de populaire meidengroep Djumbo op. Verder krijgen klanten van woensdag 13 mei tot en met zaterdag 16 mei bij besteding vanaf 25 euro een gratis appeltaartje.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Inmiddels heeft Jumbo 120 winkels, verspreid over het hele land. Het is de bedoeling dat dit aantal de komende jaren nog flink wordt uitgebreid. De Brabantse Supermarktketen wordt regelmatig onderscheiden




met prijzen. Vorig jaar werd het voor de tweede keer uitgeroepen tot meest klantvriendelijke

bedrijf en beste supermarktketen van Nederland.


Noot voor de redactie ­