Provincie Noord-Holland

Datum

13-5-2009

Onderwerp

Veiliger Jaagweg (N247) bij Zedde

Harriët Wijker

De Jaagweg (N247) bij Zedde wordt veiliger gemaakt door de plaatsing van verkeerslichten op de kruising met de Zedde en de Wagenweg én door de aanleg van een verhoogde fietsoversteek bij de rotonde met de Zeddeweg (N517). De provincie Noord-Holland is begin mei begonnen met de werkzaamheden die tot eind juli 2009 zullen duren. Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer op de Jaagweg (N247) rekening houden met overlast.

Wagenweg afgesloten
Gedurende de hele periode van begin mei tot eind juli is de Wagenweg afgesloten voor al het doorgaande autoverkeer. Bestemmingsverkeer kan vanaf de Zeddeweg (N517) de Wagenweg op.

Bushalte De Zedde buiten gebruik
Bij de bushalte aan de kant van de Wagenweg stopt gedurende de hele periode geen bus. Reizigers moeten gebruik maken van de halte bij hotel Volendam of bij de Lagedijk.

Afsluiting Jaagweg (N247)
Eind juni, begin juli zal de provinciale weg N247 twee weekeinden worden afgesloten tussen de Rietvinkbrug en de kruising met de Zeddeweg. Deze afsluitingen zijn nodig om te kunnen asfalteren en om de verkeerslichtinstallatie te plaatsen. Het verkeer zal dan met borden worden omgeleid.