Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw bestuur voor brancheorganisatie NOBOL

Haarlem, 13 mei 2009 - NOBOL, de brancheorganisatie voor loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching en outplacement, heeft een nieuw bestuur. De nieuwe leden zijn gistermiddag tijdens de ledenvergadering geïnstalleerd. Het nieuwe bestuur bestaat de komende drie jaar uit:


* Rogier Huffnagel (Van Ede & Partners) - voorzitter
* Jolanda Bakker (Compagnon)

* Ray van Blommestein (Focus)

* Bernard Bullens (Taelens)

* Peter Elffers (Elffers & Partners) - penningmeester
* Marjolein ten Hoonte (Randstad HR Solutions)
* Els Nijssen (Netwerk Partners)

Speerpunten
Rogier Huffnagel: 'Nederland wordt momenteel geconfronteerd met een economische vertrouwenscrisis en een arbeidsmarkt die daardoor sterk onder druk is komen te staan. Er is een herschikking van economische waarden gaande en de roep om een nieuw vertrouwen in de arbeidsmarkt is duidelijk hoorbaar. NOBOL wil aan dat vertrouwen bijdragen door goed werkgeverschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen verder te stimuleren'.

NOBOL helpt mensen waarde te creëren met hun talenten en vertrouwen te ontwikkelen met hun activiteiten op de arbeidsmarkt. De branche en de professie gaan immers over het begeleiden van mensen in hun loopbaan. Waarde en vertrouwen zijn de thema's die binnen NOBOL centraal staan. Vertrouwen van de markt in de waarde van de branche en de waarde en kwaliteit van de professie, vertrouwen van de politiek en stakeholders in NOBOL als brancheorganisatie en als waardevolle gesprekspartner. Tot slot, het vertrouwen van de leden natuurlijk, zodat hun lidmaatschap een toegevoegde waarde heeft.

Over NOBOL
NOBOL is de brancheorganisatie voor loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching en outplacement. De 40 aangesloten bureaus ondersteunen en adviseren op het brede terrein van employability vraagstukken, mobiliteitsbeleid, (executive) coaching, persoonlijke ontwikkeling en outplacement.

Noot voor de redactie,