Ingezonden persbericht


Persbericht

Kroll Ontrack onthult nieuwe recovery-oplossingen voor Apple Mail en Entourage

~ uitgebreide lijn van eigen tools maakt e-mail recovery mogelijk ~

Hoofddorp, 13 mei 2009 - Kroll Ontrack, aanbieder van Ontrack® Data Recovery-oplossingen, heeft zijn lijn e-mail recovery-oplossingen uitgebreid met Apple Mail en Microsoft® Entourage®.

Door de inzet van een nieuwe, zelf ontwikkelde technologie kunnen de specialisten van Kroll Ontrack nu beschadigde of ontoegankelijke Apple Mail- of Entourage e-mailbestanden repareren en opnieuw opbouwen.

Door de toenemende populariteit van Mac-computers zijn er steeds meer mensen die voor hun e-mail gebruik maken van Apple Mail of Entourage. Daarnaast is e-mail niet alleen een belangrijk communicatiemiddel, maar worden e-mailaccounts steeds vaker gebruikt als opslagplaats en persoonlijke informatiemanagers. Het kwijtraken van e-mail kan hierdoor schadelijke gevolgen hebben.

Hieronder enkele richtlijnen voor situaties waarbij professionele hulp bij e-mailverlies noodzakelijk kan zijn:


- Verwijderde bestanden of grote mappen in de mail zijn niet terug te halen door commerciële e-mail recovery-software.
- Een gebruikersprofiel is verwijderd.

- Als gevolg van een systeemcrash zijn de e-mailgegevens beschadigd.
- Een schijf wordt overschreven waardoor mappen in de mail gedeeltelijk of compleet verloren zijn.
- Bij het openen van een bestand verschijnen er beschadigde of onleesbare e-mailberichten.

"E-mail is vandaag de dag één van de meest gebruikte communicatiemiddelen. Het verlies ervan kan grote gevolgen hebben aangezien mailboxen vaak als archief gebruikt worden voor zakelijke- en financiële gegevens, overeenkomsten, contactgegevens, agenda's en persoonlijke e-mailcommunicatie", zegt Jaap Jan Visser, country manager Nederland bij Kroll Ontrack. "We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het terughalen van gegevens van allerlei soorten media. Hierdoor zijn wij ook voor gebruikers van Apple Mail en Entourage een betrouwbare, vaardige data recovery-expert om in de arm te nemen wanneer e-mailbestanden verloren gaan of beschadigd zijn."

Kijk voor meer informatie over Kroll Ontrack's diensten op: http://www.ontrackdatarecovery.nl/email-recovery/

(298 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Data recovery
Met meer dan 30 jaar ervaring, meer dan 200 engineers en meer dan 50.000 recoveries is Kroll Ontrack wereldwijd de grootste, meest ervaren en technologisch meest vooruitstrevende aanbieder van data recovery-producten en -diensten. Het bedrijf kan verloren of gecorrumpeerde data van ieder besturingssysteem en van ieder type storage-apparaat terughalen met zijn doe-het-zelf, remote en in-lab-oplossingen dankzij zijn honderden eigen tools en technieken.

Over Kroll Ontrack
Kroll Ontrack biedt klanten oplossingen. op het gebied van data recovery, data vernietiging, computer forensics en data migratie en conversie. Iedere dag verkiezen steeds meer bedrijven, overheidsinstellingen en consumenten die te maken hebben met data verlies, of juist data will laten verdwijnen, de snelste, gemakkelijkste en meest kosten-effectieve oplossingen. Kroll Ontrack is een technologische dienstendivisie van Kroll Inc.,een wereldwijd leider in risk consulting. Kijk voor meer informatie over Kroll Ontrack en zijn diensten op http://www.krollontrack.nl ; http://www.ontrackdatarecovery.nl

Voor meer informatie, testexemplaren of fotomateriaal kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Kroll-Ontrack/Kroll-Ontrack-onthult-nieuwe-recovery-oplossingen-voor-Apple-Mail-en-Entourage/n/4395 of contact opnemen met Renate van der Wal van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: renatew@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Altijd als eerste de laatste persberichten van Kroll Ontrack via deze RSS-feed: http://www.lewiswire.com/nl/rss.php?client=392

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com
Wire: www.lewiswire.com/nl