Ingezonden persbericht

Hoofddorp, dinsdag 12 mei 2009

MSC Cruises en Formula 1: gedeelde passie voor excellentie

MSC Cruises is uitermate trots om mede te kunnen delen dat het bedrijf een akkoord heeft bereikt met Allsport Management met betrekking tot de sponsoring van het FIA Formula One World Championship 2009.

De overeenkomst houdt in dat MSC Cruises, zoals vorig jaar reeds geïnitieerd werd, bij enkele van de grootste Formula 1-races van het seizoen uitgebreid de naam van het bedrijf op grote sponsorborden zal tonen op bruggen en omheiningen op en rond het circuit. Het sponsorschap zal het imago en de naam van MSC Cruises wereldwijd doen versterken.

"MSC Cruises is al een flinke tijd betrokken in sportsponsoring en we zijn dan ook zeer blij om dit jaar opnieuw in één adem genoemd te worden met de vooruitstrevende wereld die Formula 1 is", laat Pierfrancesco Vago, algemeen directeur van MSC Cruises, weten. "Nu we de meest moderne vloot ter wereld hebben ontwikkeld, delen we samen de passie voor technologische innovatie en de excellentie die de Formula 1 voortstuwt. Verder is ons succes gebouwd op waarden als teamwork en toewijding. Deze zijn ook van fundamenteel belang voor deze razend populaire sport."

Patrick McNally, algemeen directeur van Allsport Management, is het daar mee eens. "We zijn ontzettend verheugd dat MSC Cruises als baansponsor actief is in 2009. MSC Cruises is één van de marktleiders in de cruisewereld, en de kwaliteit en kracht van haar product gaan hand in hand met Formula 1. Wij wensen MSC Cruises het allerbeste voor 2009."

Sponsoruitingen van MSC Cruises zullen te zien zijn tijdens de volgende grandprix-races:
- Formula 1 Gran Premio de España Telefónica 2009 (Catalonië, 8-10 mei)


- Formula 1 Grosser Preis Santander von Deutschland 2009 (Nürburgring, 10-12 juli)


- Formula 1 Gran Premio Santander d'Italia 2009 (Monza, 11-13 september)


- Formula 1 Grande Premio do Brasil 2009 (São Paulo, 16-18 oktober)

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht