Nieuwe Short Jennifer Delano wederom in FilmFestival Cannes


CANNES, 20090422 -- Naar aanleiding van de goede reacties op haar vorige productie The Eyedentity Project, besloot Jennifer Delano terug te komen met haar nieuwe productie. In samenwerking met Steel Films produceerde de korte film E.M.F. Wederom is de release van de film tijdens FilmFestival Cannes.

De naam van de film is een afkorting van Electronic Medical File. De film is een van de 4 'social films' uit Nederland die in Cannes te zien zullen zijn. De film is gebaseerd op het electronische patienten dossier dat in Nederland is geintroduceerd. In E.M.F. wordt het beeld geschetst van een wereld waarin diverse dossiers aan elkaar zijn gekoppeld. Er wordt antwoord gegeven op de vraag wat er dan kan gebeuren met een simpele pizzabestelling.

De Teaser is hier te vinden: www.youtube.com/watch?v=AaIRLIivxqc

Jennifer Delano:

Jennifer Delano produceert elke week diverse korte reports die te zien zijn op YouTube of op NCRV's NederlandP. Daarnaast produceerde ze het televisieprogramma Basic Fashion voor MVS. Vorig jaar maakte ze haar eerste korte film The Eyedentity Project, dit jaar brengt ze E.M.F. Naast haar voorliefde voor film & tv runt ze PR bureau JenJenPR en artiestenadviesbureau The Artist Advice.

Steel Films:

Ook zal Steel films wederom aanwezig zijn op het Festival de Cannes. Na een jaar van afwezigheid zullen er nu vier producties van diverse genres vertoond worden op het fesitval, waarin Roderick Staalman een bijdrage levert. De samenwerking met Jennifer Delano werd als uiterst plezierig ervaren, en we hopen in de toekomst meer producties samen te kunnen verwezenlijken.