Destine brengt eerste single `In Your Arms' uit


TILBURG, 20090513 -- Vanaf deze week ligt de eerste single van de Tilburgse band Destine in de winkels, deze single wordt uitgebracht op de gelijknamige EP `In Your Arms' met daarop 4 gloednieuwe tracks. De onlangs door Sony Music getekende band Destine is het Nederlandse antwoord op bands als Fall Out Boy en Paramore.

Alle 4 tracks op de EP zijn opgenomen in het Amerikaanse Florida, waar de vijf bandleden hebben samengewerkt met producer James Paul Wisner die eerder heeft gewerkt met artiesten als Paramore, New Found Glory en Underoath. De tracks zijn ook te beluisteren op www.myspace.com/destinedestine.

De eerste single heeft zijn eerste succes al geboekt aangezien `In Your Arms' de komende weken veelvuldig op televisie te horen zal zijn. RTL heeft de track namelijk geplaatst onder de promo's van populaire crime series die wekelijks door de zender worden uitgezonden.

In 2006 richten Robin (leadzanger), Hubrecht (gitaar), Tom (bass), Laurens (toetsen) en Robin (drums) Destine op. In hetzelfde jaar brengen ze een EP uit onder de titel `A Dozen Dreams EP' waarna ze meer dan 70 shows geven in Nederland, Engeland, Wales, Duitsland, Frankrijk en België. Naast de eigen tour verzorgen ze ook diverse malen het voorprogramma voor bands als New Found Glory en Fall Out Boy. Door de vele optredens creëert de band al snel een vaste fanbase waardoor ze niet veel later besluiten ook een Tv platform op te richten onder de naam Destine.tv waarop alle stappen van de band, mét een flinke dosis humor, te volgen zijn. Momenteel tourt de band langs diverse podia en festivals in Nederland en Frankrijk.
destinemusic.com





Ingezonden persbericht