Congres `Duurzaam Samenwerken' voor bouwers en installateurs


'Samen aan de bak'

APELDOORN, 20090409 -- Onder het motto `Samen aan de bak' organiseren Bouwradius Training & Advies en DWA installatie- en energieadvies op woensdag 13 mei een congres rond de noodzaak van goede samenwerking in de bouwkolom. Centraal staat de vraag: Hoe kunnen bouw en installatietechniek samen duurzame oplossingen realiseren? Het congres is primair bedoeld voor installateurs en bouwers.

Duurzaam en energiezuinig: daar draait het voortaan om in de bouw. Steeds vaker zullen bouw en installatietechniek samen technische hoogstandjes gaan realiseren. Goede samenwerking is hierbij cruciaal. Immers, kleine afwijkingen kunnen grote gevolgen hebben voor energiegebruik, gezondheid en comfort!

In de openingslezing geven de specialisten dr. ir. Wim van Vonno en ir. Marcel Engels hun visie op de realisatie van energiezuinige en gezonde projecten. Tijdens het Lagerhuisdebat - met medewerking van insiders als Coos Schouten, Annelies Kronenberg, Daan van Vliet en Willem Koppen - kunnen deelnemers met elkaar van gedachten wisselen.

In de praktijkworkshops `Bouwen en installeren' en `Duurzaamheid, u kunt het maken' wordt de huidige bouw- en installatiepraktijk tegen het licht gehouden en bekeken welke kansen het overheidsbeleid biedt voor bouwers en installateurs.

Meer informatie
Het congres vindt plaats in Theater en Congrescentrum Orpheus te Apeldoorn en duurt van 12.30 tot 17.30 uur. Vanaf 12.00 uur is men welkom bij de inlooplunch. Relaties van de organiserende partijen en UNETO-VNI-leden krijgen 40% korting op de toegangsprijs van ¤ 325,- en betalen slechts ¤ 195,- per persoon. Voor meer informatie en aanmelden: zie www.duurzaamsamenwerken.info.

DWA

Bouwradius