Bedrijfssport via Activetogether.nl succesvol van start


AMSTERDAM, 20090513 -- Op 20 januari 2009 is Activetogether officieel van start gegaan met een nieuw initiatief om werkgever en werknemer met elkaar in beweging te zetten. En dit met succes! Na reeds enkele maanden hebben al meerdere bedrijven zich aangemeld voor het sportzakelijk plan.

Bedrijven vinden het een groot voordeel dat de website altijd en voor iedereen toegankelijk is, en waar nodig extra beveiliging biedt. Daarnaast geven zij aan nu effectiever, met minder kosten en meer gemak evenementen voor verschillende doelgroepen te kunnen organiseren. "Meestal kwam de helft van ons personeel niet opdagen op evenementen. Degenen die wel kwamen deden vaak niet mee! Nu spreken wij meerdere doelgroepen aan met meer gemak en flexibiliteit", aldus één van de bedrijven.

Sportzakelijk van Activetogether.nl onderscheidt zich vooral door het gemak en de `fun factor'. Alle sportclubs/-groepen en evenementen gestart door medewerkers, worden automatisch zichtbaar onder het bedrijfsprofiel. Middels een zeer duidelijk overzicht is in één keer zichtbaar welke sportclubs zijn gestart door medewerkers en wanneer de eerst volgende evenementen/sportdagen zijn. Ook geven bedrijven aan dat het organiseren en oproepen van personeel via de e-mail, zoals dit tot op heden meestal gebeurt, niet efficiënt is. Vaak moet er herhaaldelijk een e-mail uit om mensen te laten komen of de locatie te omschrijven. Op de evenementenpagina van Activetogether kan middels één druk op de knop gezien worden hoe laat de aanvang van het evenement is, waar dit wordt gehouden, en hoe er te komen.

Kijk voor meer informatie of voor het aanmelden van uw organisatie op: www.Activetogether.nl/sportzakelijk