Ingezonden persbericht


SP-Kamerlid op wijkbezoek in Koolhoven

Woensdag 13 mei zal de Tilburgse SP samen met Tweede-Kamerlid Manja Smits een wijkbezoek brengen aan de wijk Koolhoven-West. Van 19.00 tot 21.30 uur zullen medewerkers van de SP hulpdienst aanwezig zijn op locatie: hoek Vreeswijkstraat / Valkenswaardstraat. Door heel de wijk Koolhoven-West wordt van tevoren een enquête verspreid. De enquête vraagt ondermeer naar de mening van de wijkbewoners over de overlast van helikopters boven hun wijk. Met een groep actieve leden gaat de SP woensdag de huizen langs om de enquêtes op te halen en om naar buurtbewoners te luisteren.

Het is bij de SP gebruikelijk dat Tweede-Kamerleden door heel het land meedoen aan dit soort wijkbezoeken. De socialisten noemen dit: Buurten in de Buurt. Ze vinden de wijkbezoeken een belangrijk middel om direct in contact te komen met de mensen voor wie de SP actief is in de raad en daarbuiten. Vooral voor partijgenoten met een vertegenwoordigende taak vindt de SP het van belang om uit de eerste hand te horen wat er speelt en om te voorkomen dat ze in de valkuil van het parlementarisme vallen.

Bij medewerkers van de SP-hulpdienst die tijdens het wijkbezoek aanwezig zijn (hoek Vreeswijkstraat / Valkenswaardstraat) kunnen burgers terecht met alle vragen en opmerkingen over de SP of hun eigen omgeving.

Meer informatie:
Jack Rombouts
j.rombouts@tomaatnet.nl

www.tilburg.sp.nl

---- --