Ingezonden persbericht


rotterdam in actie tegen c2000 zendmast

DE KAMER SPREEKT
MORGEN 13 MEI VAN 16-18 UUR
GROEN VAN PRINSTERERZAAL
over de plaatsing van een C2000 zendmast aan de essenburgsingel in rotterdam KOM NAAR DEN HAAG

Beste buurtgenoten,

Morgen is het zover. De Tweede Kamer vergadert over 'onze' mast. De parlementariƫrs die zich met het Ministerie van Binnenlandse Zaken bezighouden, praten dan twee uur lang over de plaatsing van een C2000 zendmast op de hoek Essenburgsingel/Diergaardetunnel. De Minister zal er ook zijn.

De commissie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties komt speciaal voor ons in spoedzitting bijeen. Dit op verzoek van de SP, de PvdA, Groenlinks en met steun van het CDA. Waarschijnlijk volgt er na morgen nog een 'voortgezet algemeen overleg' over de kwestie in de grote plenaire zaal. Partijen die dat willen, kunnen dan moties indienen. Zo kan de Minister eventueel gedwongen worden wil van de Kamer te volgen.

Wij hopen dat u er ook bent. Hoe meer zielen, hoe meer druk op de Haagse ketel. Maar als u moet werken of anderszins verhinderd bent, volg de vergadering dan via http://www.tweedekamer.nl/vergaderingen/commissievergaderingen/live_debatten_commissiezalen/index.jsp . (Tip: als u een recente versie van Real Player heeft, kunt u het debat ook opnemen). Zie op deze website hoe u er komt en wat u moet meenemen: http://www.tweedekamer.nl/contact/bezoek_ons/index.jsp .

Met vriendelijke groet,
Actiegroep HIER PAST GEEN MAST
www.hierpastgeenmast.nl
Judith Bokhove
prive: 010-4775839
mob: 06-24520106