Ingezonden persbericht


Easynet Global Services introduceert ongelimiteerde 3G-datadienst tegen vast bedrag

Amsterdam, 13 mei 2009 â¤* Easynet Global Services, de aanbieder van beheerde netwerk-, hosting- en telepresence-diensten, introduceert een nieuwe mobiele-datadienst: Mobile Data. Deze service biedt voor een standaardbedrag ongelimiteerde internettoegang via 3G-netwerken. Zo kunnen bedrijven de productiviteit van hun externe medewerkers aanzienlijk verhogen. Het Easynet Managed Mobility Portfolio stelt werknemers in staat om eenvoudig en veilig te communiceren terwijl ze onderweg zijn. Dit leidt tot flinke kostenbesparingen en een verhoogde productiviteit.

Mobiel werken is in de huidige zakelijke omgeving de norm geworden en het is essentieel voor medewerkers om snel en eenvoudig internettoegang te hebben: thuis, in de trein of tijdens een bijeenkomst op een andere locatie. Het Managed Mobility Portfolio van Easynet maximaliseert de werktijd van werknemers als ze buiten de deur zijn en maakt het managers eenvoudiger hun werkdag in te richten.

De combinatie van de Mobile Data en Mobile Office van Easynet biedt klanten maximale mobiliteit tegen lage kosten, zowel in hun eigen land als daarbuiten. Mobile Data levert de flexibiliteit en mobiliteit van 3G en Mobile Office biedt vaste- en WiFi-netwerktoegang. Hierdoor vormt Mobile Office een uitstekend alternatief voor de hoge roamingkosten op 3G-netwerken.

Het voordeel van het Managed Mobility Portfolio is dat het mobiele communicatie volledig beschermt met een bedrijfs-VPN en -firewall. Easynet ondersteunt deze dienst 24X7 en neemt zo beheerwerkzaamheden uit handen van de IT-afdeling.

Mark Madden, Global Marketing Director bij Easynet: 'De werknemers van onze klanten werken meer en meer mobiel en wij willen ze hier graag bij ondersteunen. Het is belangrijk dat in deze economische situatie middelen zo efficiënt mogelijk gemanaged worden. Dit houdt in dat mobiele werkers geen tijd verliezen als ze onderweg zijn. Ons Managed Mobility Portfolio zorgt dat iedereen kan werken waar en wanneer ze maar willen.'

De Mobile Data-dienst is vanaf nu beschikbaar in Nederland, Groot-Brittannië, Zweden, China, Singapore, Japan en de Verenigde Staten. In de nabije toekomst rolt Easynet de dienst ook uit in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

###

Over Easynet Global Services
Easynet is een internationale aanbieder van managed netwerken en hostingdiensten, en levert uitstekende managed oplossingen aan middelgrote en grote ondernemingen. Easynet heeft een uitgebreide nationale en internationale netwerk- en hostinginfrastructuur, en onderscheidt zich door een uitmuntende klantenservice. De benadering van Easynet is gebaseerd op professionele expertise in het begrijpen, ontwerpen, leveren en beheren van klantgerichte oplossingen, op het vermogen tot succesvolle samenwerking met partners en op aandacht voor kwaliteit. Easynet werkt momenteel in geheel Europa en heeft tevens vestigingen in Sjanghai en Hongkong, China. En nu ook in Mumbai, India.

Dankzij deze inspanningen zijn de klanten van Easynet haar grootste voorstanders: voorbeelden zijn Ford Motor Company, Kia Motors, Calor, Tchibo en Kellogg Italia. Easynet is onderdeel van de British Sky Broadcasting-groep met een totale marktwaarde van meer dan £ 7,4 miljard. Ga naar www.easynet.nl voor meer informatie.