Gemeente Berkelland


Persbericht

13 mei 2009

Fotowedstrijd gemeente Berkelland nu onder de titel 'Mensen in Berkelland" Stuur uw mooiste foto van mensen in Berkelland in vóór 31 december 2009

De gemeente Berkelland houdt, aangemoedigd door het succes van de fotowedstrijd van vorig jaar, weer een fotowedstrijd. Nu onder de titel "Mensen in Berkelland". Iedereen kan meedoen. We zijn op zoek naar foto's die genomen zijn van mensen in Berkelland. Dat kunnen inwoners zijn die bezig zijn met hun dagelijkse werk, hobby's, buurtactiviteiten, maar ook mensen die in Berkelland feestvieren, recreëren, sporten, winkelen, kunstzinnig bezig zijn, of kinderen die naar school gaan, spelen, muziek maken, noem maar op. De meest aansprekende foto's kunnen weer rekenen op een plekje in de gemeentegids. Maar ook gebruiken we de foto's in andere uitgaven, zoals bijvoorbeeld BerkelBericht en de website.

Prijs
De mooiste (digitale) foto's, die gaan over 'Mensen in Berkelland' krijgen in elk geval een plaatsje in de gemeentegids die in 2010 wordt uitgegeven. De allermooiste foto prijkt zelfs op het kaft van de gemeentegids. En de winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs krijgen een VVV-bon ter waarde van respectievelijk E 200,--, E 100,-- en E 50,--. Uiteindelijk worden de mooiste foto's, beoordeeld door een gemeentelijke jury, ook tentoongesteld in de Gemeentewinkel in Borculo. Foto's kunnen tot 31 december 2009 ingestuurd worden.

Waaraan moeten de foto's voldoen?
De foto's moeten digitaal zijn en een voldoende hoge resolutie hebben (minimaal 300 dpi of 1Mb). Per persoon kunnen maximaal drie foto's worden ingestuurd. Vermeld bij de inzending duidelijk naam, leeftijd, adres (e-mailadres) en telefoonnummer. Graag ook een korte beschrijving van de foto geven. De foto's s.v.p. vóór 31 december 2009 sturen naar info@gemeenteberkelland.nl onder vermelding van 'fotowedstrijd Mensen in Berkelland'. U kunt ook een cd-rom met de foto's sturen. Dat kan naar gemeente Berkelland, cluster communicatie, Postbus 200, 7270 HA Borculo. De gemeente houdt zich het recht voor de foto's ook te gebruiken voor andere gemeentelijke communicatiemiddelen.




Gemeente Berkelland