Gemeente Appingedam

Werkzaamheden aan het spoor in de gemeente Appingedam

In opdracht van ProRail werkt aannemer VolkerRail aan het spoor in de gemeente Appingedam. De werkzaamheden vinden plaats tussen het station in Appingedam en de overweg Fivelweg.

Periode

- Donderdag 14 op vrijdag 15 mei: 00.00-06.00 uur
- Maandag 25 op dinsdag 26 mei: 00.00-06.00 uur
- Dinsdag 26 op woensdag 27 mei: 00.00-06.00 uur

Werkzaamheden

- Lossen van ballastgrind

- Op hoogte brengen van ballastgrind

- Afrondende werkzaamheden

De data zijn onder voorbehoud. Er wordt geprobreerd de werkzaamheden binnen de aangegeven tijd af te ronden. Door onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, kan de plaaning echter worden aangepast.

Overlast door werkzaamheden
De aannemer neemt maatregelen om de overlast van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Toch kan overlast ontstaan door licht, geluid, trillingen veroorzaakt door de werktreinen, kranen, werkverlichting en aggregaten die onder andere gebruikt worden. Voor dit eventueel ongemak wordt uw begrip gevraagd.

Onderhoud van het spoor
Door het regelmatig inspecteren en het tijdig vervangen of vernieuwen van onderdelen blijft het spoor in goede conditie. Spoorwerkzaamheden gebeuren vaak 's nachts en in het weekend, aangezien er dan minder of geen reizigerstreinen rijden. Dat is veiliger voor de spoorwerkers. Bovendien blijft het aantal treinvertragingen voor de reiziger zo beperkt mogelijk.

Vragen of klachten over de werkzaamheden?
Voor vragen of klachten over de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ProRail via telefoonnummer 0900 7767245 (0,20 euro per minuut). U kunt ook een e-mail sturen naar publiekscontacten@prorail.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.