IOB groeit

14/05/2009 15:51

Ingenieursburo IOB B.V.

Hellevoetsluis, 14-05-2009

IOB is zich verder aan het uitbreiden. Zo heeft IOB sinds 1 april een nieuwe vestiging, genaamd EMEM IOB in Rotterdam. In Hellevoetsluis is, ook per 1 april, Beheer & Onderhoud IOB opgericht. Invecon IOB neemt per 18 mei zijn intrek in de vestiging van IOB te Dordrecht. IOB heeft voor EMEM IOB, Beheer & Onderhoud IOB en Invecon IOB nieuwe vestigingsmanagers aangesteld.

Ingenieursburo IOB en toparchitect Erick van Egeraat hebben een nieuw bedrijf, EMEM IOB, opgericht. De vestiging EMEM IOB heeft als vestigingsmanager de heer Simon Noordam. EMEM IOB is gehuisvest aan de Parkstraat in Rotterdam. Het bedrijf richt zich op het uitwerken van vergunnings- , contract- en werktekeningen voor ontwerpen van Erick van Egeraat en andere toparchitecten.

De heer Rob Kokshoorn is aangesteld als de nieuwe vestigingsmanager van Beheer & Onderhoud IOB. Deze nieuwe organisatie, voorheen een afdeling bij Ingenieursburo IOB te Hellevoetsluis, zal als onafhankelijke, zelfstandige organisatie zich beter kunnen profileren naar (potentiële) opdrachtgevers. Beheer & Onderhoud IOB zal huisvesten in de bestaande IOB vestiging te Hellevoetsluis.

In Dordrecht wordt de vestiging van IOB verder uitgebreid met Invecon IOB. Invecon is al 20 jaar een begrip in de regio Drechtsteden en richt zich met name op de constructie adviezen in woning- en utiliteitsbouw. De directie van IOB heeft overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen van Ingenieursbureau Invecon. De vestigingsmanager van Invecon IOB is de heer Jan Ruitenberg.

Voor de vestiging van ingenieursburo IOB te Hellevoetsluis is tevens een nieuwe vestigingsmanager aangesteld, ir. Boris Nieuwpoort. Hij neemt deze taken over van DGA Errol Ooft. Boris Nieuwpoort heeft kortgeleden succesvol zijn MBA studie bedrijfskunde met succes afgerond.