Politie Hollands Midden Leiden Inbreker op heterdaad aangehouden

Op donderdag 14 mei om 02:45 uur werd er ingebroken aan het Wagnerplein. Een buurtbewoner hoorde glasgerinkel en belde de politie. De getuige zag de dader in de richting van de Kennedylaan lopen. Op basis van de persoonbeschrijvingen van de getuige ging de politie direct ter plaatse en kon een 49-jarige verdachte uit Leiden, vlak na de melding worden aanhouden. Hij is ingesloten.

Reeuwijk Verkeersopstopping Op woensdag 13 mei omstreeks 22:30 uur stond er in Reeuwijk richting het centrum vanaf Citylife een koe midden op de weg. Hierdoor ontstond een verkeersopstopping. De politie kwam ter plaatse, toen bleek de 46-jarige eigenaar uit Reeuwijk het dier al van de weg te hebben gehaald. Er was een hek open blijven staan waardoor het dier naar buiten kon. Niemand is gewond geraakt en er zijn geen beschadigingen. De eigenaar heeft een waarschuwing gekregen.

Gouda Inbraak In de ochtend van donderdag 14 mei omstreeks 02:00 uur is er ingebroken in een winkel aan de Lekkenburg. Een getuige die wakker werd van kabaal waarschuwde buiten op straat de politie die in de buurt surveilleerde en wees op een openstaande winkeldeur. De politie zag sporen van braak en waarschuwde de eigenaar van de winkel. Hij heeft aangifte gedaan. De politie doet verder onderzoek.