KKR Private Equity Investors maakt op 15 mei 2009 financiële resultaten bekend voor eerste kwartaal eindigend per 31 maart 2009.

GUERNSEY, Kanaaleilanden--(BUSINESS WIRE)-- 20090507 --

KKR Private Equity Investors, L.P. (Euronext Amsterdam: KPE), een in Guernsey gevestigde commanditaire vennootschap die voornamelijk investeert in aandelen in private equity die worden geïdentificeerd door Kohlberg Kravis Roberts & Co. (“KKR”), zal op 15 mei 2009 zijn financiële resultaten voor het kwartaal eindigend per 31 maart 2009 bekend maken.

KPE zal zijn financiële resultaten op een telefoonconferentie bespreken die live op internet wordt uitgezonden op vrijdag 15 mei 2009 om 7 uur ´s middags (MEZT) (Amsterdam) / 6 uur ´s middags BST (Guernsey) / 1 uur ´s middags EDT (New York City). De telefoonconferentie kan via een webcast beluisterd worden via het gedeelte Investeerdersrelaties op de website van KPE op: www.kkrprivateequityinvestors.com.

Over KPE

KKR PRIVATE EQUITY INVESTORS L.P.(Euronext Amsterdam: KPE) is een commanditaire vennootschap gevestigd op Guernsey die langetermijnwaarde probeert te vinden door te participeren in particuliere aandelen en andere beleggingen zoals vastgesteld door Kohlberg Kravis Roberts & Co. ("KKR"). Vanaf 31 december 2008 bestond meer dan 95% van KPE’s portefeuille van USD 3,4 miljard uit commanditaire belangen in zes particuliere beleggingsfondsen van KKR, beleggingen in 13 bedrijven naast particuliere beleggingsfondsen en afgesloten beleggingen in aandelen.De rest van KPEs portefeuille vanaf 31 december 2008 werd voornamelijk belegd in contanten en andere tijdelijke en kansrijke beleggingen. KPE wordt bestuurd door de raad van bestuur van zijn beherend vennoot die een meerderheid kent van onafhankelijke directeuren, en belegt als de enige commanditaire vennoot van een andere commanditaire vennootschap op Guernsey, KKR PEI Investments L.P.

De gewone rechten van deelneming en aanverwante beperkte depotrechten van KPE zijn het voorwerp van een aantal eigendoms- en overdrachtsbeperkingen. Informatie betreffende deze eigendoms- en overdrachtsbeperkingen staat in het gedeelte Investor Relations van de website van KPE www.kkrprivateequityinvestors.com.

Verklaring van geen aanbod

Dit persbericht bevat geen aanbod om te beleggen in aandelen in de Verenigde Staten.De aandelen mogen niet in de Verenigde Staten worden aangeboden of verkocht zonder registratie of vrijstelling van registratie.Alle openbare aanbiedingen van effecten die in de Verenigde Staten worden gedaan, worden gedaan door middel van een prospectus die bij KPE kan worden verkregen en die gedetailleerde informatie bevat over KPE, zijn bestuur, en de jaarrekeningen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Investeerders
KKR KPE LLC
Kate de Mul, +1-212-659-2026
Manager investeerdersbetrekkingen
of
Media
KKR
Peter McKillop / Kristi Huller, +1-212-750-8300

media@kkr.com