Voedingcentrum


Deen start spaaractie âLekker en Gezondâ

De Noord-Hollandse supermarktketen Deen start een spaaractie met als thema âLekker & Gezondâ. Klanten kunnen vanaf 17 mei sparen voor een rijk geïllustreerd handboek, waaraan ook het Voedingscentrum heeft meegewerkt. Het handboek bevat veel informatie over Het Nieuwe Eten, evenals tips en recepten van voedingsdeskundige Yneke Vocking. De actie loopt tot en met 11 juli.

Gedurende acht weken krijgen klanten iedere vrijdag en zaterdag een gratis hoofdstuk bij een besteding van 20 euro of meer aan boodschappen. Gratis receptenkaarten krijg je bij een besteding van 10 euro en bij actieproducten. Het handboek is compleet met 10 hoofdstukken en 60 receptenkaarten.

Lekker en gezondâ¦

Deen wil met deze actie haar klanten adviseren over een gezondere leefstijl. Want veel mensen willen gezonder eten, maar weten niet precies hoe. Vanuit deze vraag is het Voedingscentrum dit jaar gestart met Het Nieuwe Eten. Ons advies is: kijk kritisch naar je eetpatroon en pak een ongezonde gewoonte stapsgewijs aan, in je eigen tempo. Door dit een tijdje te doen, wordt het vanzelf een nieuwe gewoonte.

Hulp ter plekke

Het handboek biedt tal van manieren en voorbeelden hoe je het dagelijks eten gezonder kunt krijgen. Behalve deze informatie biedt het Voedingscentrum ook concrete hulp. Iedere zaterdag (t/m 20 juni) vind je twee van onze medewerkers bij een van de Deen-filialen. Zij helpen klanten ter plekke bij het maken van een gezondere keuze.

Zie ook

* Het Nieuwe Eten