Gemeente Ubbergen


gemeentewerkplaats
Persberichten

Opening brandweerkazerne / gemeentewerkplaats

Na een jarenlang traject is een prachtig resultaat bereikt: de nieuwe gemeentewerkplaats en brandweerkazerne. Op 14 januari j.l. heeft de buitendienst haar nieuwe onderkomen betrokken, een maand later volgde de brandweer.
Officiële opening
Om het nieuwe onderkomen van brandweer en buitendienst officieel te openen, wordt vrijdag 5 juni van 19.00 - 21.00 uur voor genodigden een officiële bijeenkomst georganiseerd op het terrein van de gemeentewerkplaats / brandweerkazerne, Nieuwe Rijksweg 1 te Beek-Ubbergen. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zal met betrokkenen en omwonenden het glas geheven worden. De betrokkenen hebben hier een uitnodiging van ontvangen.

Open dag
Vervolgens wordt er op zaterdag 6 juni van 14.00 - 17.00 uur een open dag georganiseerd voor alle inwoners van de gemeente Ubbergen. Tijdens deze open dag kan iedereen een kijkje komen nemen in de nieuwe kazerne en gemeentewerkplaats en kennismaken met wat de brandweer en de afdeling Openbare Ruimte allemaal doen. Er worden diverse stands ingericht met informatie over allerlei zaken die zich afspelen in de openbare ruimte, zoals materieel van de buitendienst en een hoogwerker waarmee het gebied vanuit de lucht kan worden bekeken. Ook worden er rondleidingen verzorgd en wordt er een quiz georganiseerd, waarbij iedere deelnemer twee leuke attenties ontvangt.

Iedereen is dus van harte welkom om de nieuwe brandweerkazerne en gemeentewerkplaats te komen bekijken op zaterdag 6 juni tussen 14.00 en 17.00 uur!