Makelaars laten kinderen lachen

20/05/2009 15:59

RE/MAX Nederland

Namens de makelaars van RE/MAX heeft de stichting RE/MAX for Kids vandaag een donatie gedaan aan wederom een erkend goed kinderdoel in Nederland.

Grace de Wit, voorzitter van de stichting, reikte een cheque van 3.000,-- euro uit aan René Gobels, ambassadeur van CliniClowns. De Stichting CliniClowns biedt kinderen met een ziekte of handicap afleiding en laten kinderen lachen door hun clowneske optredens in ziekenhuizen, bij kinderen thuis en door andere activiteiten zoals workshops en chatsessies met de CliniClowns.

De Wit: "Onze makelaars vinden het belangrijk dat zij, ook in tijden van economische tegenwind, toch een steentje kunnen bijdragen aan het welzijn van zieke en/of hulpbehoevende kinderen. Het geeft een goed gevoel dat door deze donatie aan de CliniclClowns weer vele kinderen stralen en genieten, en daardoor hun ziek zijn even kunnen vergeten".

Gobels bedankt de makelaars voor deze bijdrage aan de CliniClowns. "Dit is een mooi bedrag waarmee wij een aantal activiteiten kunnen realiseren met onze CliniClowns, mogelijk gemaakt door de makelaars van RE/MAX. Bedankt!" aldus Gobels.

De onafhankelijke stichting RE/MAX for Kids is opgericht naar aanleiding van het tienjarig bestaan van de makelaarsorganisatie RE/MAX in Nederland. De stichting doneert de geworven fondsen op frequente basis aan erkende goede kinderdoelen in Nederland, waarmee zij maatschappelijk betrokken willen zijn bij de samenleving.





(http://www.remaxforkids.nl)