Europeesparlementslid Toine Manders te Gast in Klundert


Toine Manders over Moerdijks ondernemerschap in Europees perspectief

KLUNDERT, 20090512 -- De VVD afdeling Moerdijk houdt op woensdag 20 mei 2009 een openbare bijeenkomst met als gastspreker Toine Manders, lid van het Europees Parlement voor de VVD. Deze ijeenkomst vindt plaats in Sport- en Recreatiecentrum De Niervaert, Molenvliet 7, 4791 GB Klundert, aanvang 20.30 uur.

Toine Manders is de nummer 2 op de lijst van de VVD voor het Europees Parlement en niet alleen prominent Brabander maar in 2008 door het bedrijfsleven en de consumentenorganisaties ook gekozen tot Europarlementariƫr van het jaar.

De bijeenkomst op 20 mei zal in het teken staan van het verbeteren van het klimaat voor ondernemerschap in de Delta van de Zuidwesthoek en de invloed van Europese egelgeving daarop. De heer Manders zal daarover ondermeer worden bevraagd door (Moerdijkse) vertegenwoordigers van de Brabants/Zeeuwse Werkgeversvereniging BZW. Wat merken ondernemers van het voornemen van de nationale overheid om de administratieve lastendruk voor bedrijven te verminderen? Hoe kunnen ondernemers bijdragen aan het herstel van de economie en wat mag daarbij van Europa worden verwacht? Wat is het belang voor onze burgers bij al deze maatregelen?. Deze en andere zaken zullen ongetwijfeld aan de orde komen op de bijeenkomst op 20 mei.
Het belooft een interessante avond te worden, waarvoor een ieder op woensdag 20 mei om 20.30 uur van harte is uitgenodigd in De Niervaert te Klundert.

Nadere informatie met betrekking tot dit bericht is te verkrijgen bij de afdelingsvoorzitter, Frans J. Gerritsma, die telefonisch bereikbaar is onder nummer 06 53225363.





info@vvdmoerdijk.nl