AEGON

De Ajax AEGON Cup is voor Voogd & Voogd

Op het hoofdveld van de Amsterdam Arena werd op 20 mei 2009 door het intermediair, corporate clients en AEGON gestreden om de Ajax AEGON Cup. De beker werd uiteindelijk gewonnen door intermediair Voogd & Voogd. Dit spannende, maar bovenal gezellige voetbaltoernooi stond in het teken van ontmoetingen, bijpraten en Right To Play.

Voogd & Voogd is de trotse winnaar van de Ajax AEGON Cup. De finale werd met 8-1 glansrijk van de Hypotheker gewonnen. De aanvoeder Krijn Heerschap, stafmedewerker interne control bij Voogd & Voogd, was erg te spreken over de prestaties van zijn team, "Het is natuurlijk een enorme belevenis om in de Arena te mogen spelen, dat we dan ook nog eens winnen is helemaal fantastisch. Ik ga er natuurlijk vanuit dat AEGON dit volgend jaar weer doet en wij onze eer dan verdedigen, want het was een geweldige dag."

Naast een sportieve prestatie draagt het toernooi volgens Paul Smit, MT-voorzitter AEGON Intermediair, bij aan de doelstelling die AEGON zich gesteld heeft ten aanzien van de intermediaire markt. "Wij staan naast het intermediair en samen kijken we hoe we in een veranderende markt kunnen opereren en het vertrouwen van de klant herstellen. Daarom is het goed om vandaag met een gezond gevoel voor competitie elkaar beter te leren kennen en de saamhorigheid te versterken. Alleen dan kunnen we optimaal presteren en versterken wij onze positie."

Het toernooi stond ook in het teken van Right To Play en teams werden in de gelegenheid gesteld donaties te doen. Right To Play zet zich met hart en ziel in voor kinderen in ontwikkelingslanden en maakt daarbij gebruik van sport en spel. Het doel is om gemeenschappen te versterken en structuur te bieden in het leven van kinderen die dit nodig hebben.