Ingezonden persbericht


Persbericht 22 mei 2009: Dag van het Park Deventer

Kwartetspel Deventer parken
Gemeente organiseert fotowedstrijd

Deze zaterdag start een nieuwe fotowedstrijd, uitgeschreven door de gemeente Deventer. In 2010 wordt een kwartetspel uitgebracht, met 11 thema's die betrekking hebben op de Deventer parken. Het kwartet is onderdeel van de aandachtscampagne voor de groene oases in de stad. Met het spel wordt volgend jaar de Dag van het Park gepromoot.

Alle hobbyfotografen uit de gemeente Deventer worden uitgenodigd om deel te nemen aan de vormgeving van het kwartetspel. Op elk van de 44 kaarten komt een foto. In elk van de categorieën wordt de mooiste foto gekozen en er is één foto die verkozen wordt tot de beste foto van het hele kwartetspel. De wedstrijd loopt tot en met 30 november 2009, het kwartetspel verschijnt in het voorjaar van 2010. Alle deelnemers ontvangen een kwartetspel.

De hoofdprijs voor de mooiste foto is een waardebon ter waarde van 200 euro. De winnaar in elke categorie ontvangt een geheel verzorgde picknick van Passie voor Puur Catering tijdens de Dag van het Park op 30 mei 2010. De foto's zullen worden beoordeeld door beroepsfotograaf Marcel de Graaf, wethouder Berkelder en door Estella Franssen van Stichting De Ulebelt. ------------------------------------------

Noot voor de redactie,