Ingezonden persbericht

NO blues presenteert videoclip tijdens bijzonder optreden

Extra concert van NO blues op 29 mei in Deventer schouwburg met de première van de videoclip 'Lumen' door TAMTAM objektentheater.

NO blues won de Mixed publieksprijs 2009 en is niet alleen in Nederland maar ook in Mexico, Frankrijk, Tsjechië en België een graag geziene gast op festivals en in clubs. Het nieuwe NO blues album 'Lumen' klinkt intiemer en volwassener dan ooit. Het is muziek van deze wereld, en meer dan wereldmuziek alleen. NO blues wordt de pers omschreven als 'wereldmuziek op wereldniveau'.

In het Egyptische Memphis, waar de Mississippi uitmondt in de Jordaan, staat theehuis De Saloon. Een cowboy parkeert buiten zijn kameel en bestelt binnen aan de bar een Jack Daniels-muntthee on the rocks. De film waaruit deze scène komt, bestaat nog niet. De soundtrack is er al wel en komt van NO blues, een geslaagde kruising tussen Amerikaanse folk-blues en traditionele Arabische muziek zelfbenoemd tot 'Arabicana'. Opzwepend, verhalend en intiem met een speciale rol voor de UD.

Bij dit extra concert ook de première van de videoclip 'Lumen' die TAMTAM objektentheater maakte met beelden uit hun voorstelling "Survival, or how to survive Muphy's Law".
Speciale gast op 29 mei is K (de hoofdpersoon uit de voorstelling van TAMTAM). Kijk hier voor een impressie van het objektentheater van TAMTAM.

Vrijdag 29 mei | 20.00 | Locatie: Deventer schouwburg | ¤ 15, -
Luister NO blues via www.myspace.com/NObluesnl
TAMTAM objektentheater: www.tamtamtheater.nl
Einde persbericht